Friesland tips

Home >> Weekendje weg

Tips voor een weekend weg in Friesland

Even bijkomen van de beslommeringen van alledag? Met de hele familie er op uit of alleen even gaan bijtanken? Voor een heerlijk ontspannen weekendje weg kunt u uitstekend terecht in Friesland. Als u van water houdt bent u hier helemaal op uw plek. Om u te laten weten wat er allemaal mogelijk is tijdens het weekendje in Friesland zijn speciaal voor u de onderstaande tips verzameld. Van activiteiten tot overnachtingsmogelijkheden, het komt allemaal aan bod, zodat u zich prima kunt voorbereiden op het weekendje weg naar het waterrijke Friesland.

1. Weekend weg naar Friesland
U hebt dus besloten een weekendje weg te willen naar Friesland. Uw weekend weg begint natuurlijk met een goede voorbereiding, zodat u tijdens uw weekend weg zich geen zorgen hoeft te maken om naar leuke activiteiten te zoeken. Van te voren kunt u natuurlijk ook al uw overnachting boeken.

2. Overnachten in Leeuwarden
Wilt u een drukke stad als uitvalsplaats naar de rustiger plaatsen in Friesland? Dan kunt u uitstekend in Leeuwarden terecht. U kunt in Leeuwarden op een bijzondere manier overnachten. Er liggen namelijk twee hotelschepen in het hart van Leeuwarden, dus ideaal gelegen.

3. Weekend weg met uw gezin?
Als u met uw kinderen een weekend weg gaat naar Friesland wilt u natuurlijk dat uw kinderen het naar hun zin hebben. Stelregel is toch altijd als de kinderen plezier hebben dan zijn de ouders ook tevreden. U kunt met uw kinderen terecht in een bungalowpark met speelvoorzieningen voor de kinderen of op een leuke camping. Wist u dat aan aantal van de Waddeneilanden ook tot de provincie Friesland behoren? Een overnachting op een van de eilanden maakt het weekendje weg natuurlijk helemaal speciaal, denk alleen maar aan de overtocht over de Waddenzee.

4. Golfweekend
Als u een fervent golfer bent is het natuurlijk leuk om uw hobby eens een keer op een andere golfbaan uit te oefenen. Hiervoor zijn er speciale arrangementen beschikbaar in Friesland.

5. Op het water
In Friesland kunt u er niet omheen, er is gewoon veel water en daarom is Friesland ook uitstekend geschikt om een weekend door te brengen op een boot naar uw keuze. U kunt zelf een boot huren, maar ook met georganiseerde tochten mee. Er is voor elk wat wils, voor jong en oud, alleen of met een groep.

6. Niet varen maar fietsen
Een goed idee is het om een fiets te huren als u van de rust en natuur wilt genieten. Er zijn speciale fietsroutes verkrijgbaar, zodat u niet hoeft te verdwalen.

7. Overnachten
U kunt op vele manieren overnachten in Friesland, kijk rustig rond op internet en boek een overnachtingsmogelijkheid naar uw keuze. Via internet kunt u altijd opzoek naar een aanbieding voor een hotel in Friesland.

Ik hoop dat deze tips u al veel voorpret bezorgen voor het weekendje weg naar Friesland.


 

 

 

 

Disclaimer:   Copyright:   Privacy:   Contact: