vakantie naar Detroit

Home >> Amerika

Tips over Detroit in de Verenigde Staten

Bent u van plan om op vakantie te gaan naar Detroit in de Verenigde Staten leest u dan eerst de volgende tips over een vakantie in Detroit in de Verenigde Staten

1.Algemeen nuttige tips over Detroit
Detroit is de grootste stad van de Amerikaanse staat Michigan. De stad staat vooral bekend als het epicentrum van de wereld als het gaat om de autobranche en populaire muziek. De bijnamen van de stad, Motor City en Motown, zijn dan ook niet verrassend. Detroit telt bijna 900.000 inwoners.

2.Uitgaan
Kroegen, thema-bars, discotheken, casinoís of Live clubs, je vindt het allemaal in overvloed in Detroit. Niet zo gek voor de stad die bekend staat als Motown. Niet alleen gaf Detroit de wereld Motown en techno, ook staat de stad bekend om het voortbrengen van wereldbekende musici op het gebied van jazz, blues, gospel, rock en hip hop. Al deze stijlen vind je dan ook terug in het uitgaansleven van Detroit.

3.Musea
Detroit kent vele zeer boeiende musea. Een bezoek aan Detroit is niet compleet zonder een bezoek te brengen aan de Motown Historical Museum en de Detroit Historical Museum. In de laatste kom je alles te weten over het ontstaan van de stad en de grote invloed op de automobielindustrie.

4.Bezienswaardigheden
Voor de sportliefhebber heeft Detroit van alles wat te bieden. Zo zijn er professionele teams in o.a. American Football (Detroit Lions), basketball (Detroit Pistons) en ijshockey (Detroit Red Wings).

5.Restaurants
Als je de tijd hebt ga dan naar de wat oudere delen van de stad Detroit. Hier vind je, vaak verstopt in kleine straatjes, de beste restaurants van de stad. Het zijn vaak kleine, knusse restaurants met maar weinig tafels maar dat wordt geheel goed gemaakt door de fijne sfeer en het kwalitatief goed eten. Het nummer 1 restaurant van de stad is het Roma Cafe waar je voor relatief weinig geld (tussen de $20 en $40) heel goed kunt toeven.

6.Hotels
De beste hotelketens (prijs/kwaliteitverhouding) in de stad Detroit zijn de Baymont Innís en Suites, de Best Western Hotels en de Amerisuites.

Hopelijk hebben bovenstaande tips over Detroit je geholpen bij de voorbereiding van je bezoek aan deze mooie stad.
 

 

 

 

Disclaimer:   Copyright:   Privacy:   Contact: