vakantie naar Chicago

Home >> Amerika

Tips over Chicago in de Verenigde Staten

Bent u van plan om op vakantie te gaan naar Chicago in de Verenigde Staten leest u dan eerst de volgende tips over een vakantie in Chicago in de Verenigde Staten

1.Algemeen nuttige informatie over Chicago
Chicago staat bekend als een zeer sterke zakenstad en een ontwikkelde stad met vriendelijke mensen. Het is de grootste stad van de Amerikaanse staat Illinois en telt maar liefst 3 miljoen inwoners. Het is het financiële, zaken- en culturele centrum van het gehele Midwesten.

2.Uitgaan
Of je nou het liefst naar jazz luistert, meer een bluesliefhebber bent of uit je dak wilt gaan op de dansvloer, Chicago is de place to be als het gaat om kroegen en discotheken. De opties in het uitgaansleven van Chicago zijn eindeloos. Of je nou uit wilt gaan naar een kroeg, wilt lachen in een zogenaamde comedy club of rustig van muziek wilt genieten in een pianobar, je vindt het allemaal in Chicago!

3.Musea
Chicago is op cultuurgebied één van de grootste steden van de Verenigde Staten. Op de Museum Campus in het centrum van de stad vind je drie grote musea; het wereldberoemde Field Museum of Natural History, The Shedd Aquarium en the Adler Planetarium.

4.Bezienswaardigheden
De architectuur van de stad Chicago, de ongeëvenaarde attracties, legendarische sportclubs en levendige omgeving maken de stad één en al bezienswaardigheid. Of je nou per voet, per bus of per boot de bezienswaardigheden van de stad bij langs gaat, het kan allemaal!

5.Shopping
Chicago is het paradijs voor wie gek is op winkelen. “The Magnificent Mile” biedt honderden zaken van bekende ketens terwijl Oak Street bekend staat als het meer luxe winkelgedeelte.

6.Restaurants
De inwoners van Chicago zijn dol op een perfecte steak of een traditionele pizza. In veel restaurants in Chicago kun je hier dan ook heerlijk van genieten. Maar in even zo veel restaurants kun je heerlijk dineren en genieten van vele internationale keukens.

7.Hotels
Chicago biedt een breed scala aan hotels voor elke bezoeker. Van wereldklasse luxe hotels tot meer betaalbare hotelletjes vlakbij je favoriete gebied. Vooral wanneer er een bijzonder evenement is in de stad bieden veel hotels in Chicago zogenaamde “package-deals” aan, een zogenaamde “alles voor 1 prijs” aanbieding. Kijk goed rond op internet of deze deals gelden in de periode dat je Chicago wilt gaan bezoeken!

Hopelijk hebben bovenstaande tips over Chicago je geholpen bij de voorbereiding van je bezoek aan deze mooie stad.
 

 

 

 

Disclaimer:   Copyright:   Privacy:   Contact: