Santa Susanna vakantie tips

Home >> Spanje

Tips over Santa Susanna

Bent u van plan om op vakantie te gaan naar Santa Susanna in het land Spanje, leest u dan eerst de volgende tips over een vakantie naar Santa Susanna in het land Spanje.

1.algemene nuttige informatie
Santa Susanna is het nieuwere gedeelte van Malgrat de Mar. Santa Susanna en Malgrat de Mar vormen een gedeelte, waarvan Malgrat de Mar het oude gedeelte vormt. Santa Susanna is het nieuwste en ook meteen het mooiste en modernste deel van Catalunya. In Santa Susanna vindt u dan ook de duurdere en luxere hotels, maar deze zijn wel van alle faciliteiten voorzien. In Malgrat de Mar vindt u meer betaalbare hotels. Verder heeft deze badplaats een prachtig strand, vele uitgaansgelegenheden en talloze winkels.
Kortom Santa Susanna is een mooie en moderne vakantieplek, waar u zich nooit hoeft te vervelen.

2.stranden
Santa Susanna heeft een prachtig kilometers lang strand, wat overloopt naar het strand van Malgrat de Mar. Op het strand van Santa Susanna kunt u veel watersporten beoefenen, zoals waterskien, banaanvaren, jetskiën en parasailing.
Langs het strand van Santa Susanna ligt een nieuwe aangelegde boulevard, met talloze terrasjes en (souvenir)winkeltjes.

3.uitgaan in Santa Susanna
Santa Susanna heeft veel uitgaansgelegenheden, en dus hoeft u zich er s´avonds en s´nachts ook niet te vervelen. In Santa Susanna is bijna alles nieuw en dus ook modern, en dat zie je ook terug bij de uitgaansgelegenheden. Santa Susanna heeft vooral veel barretjes en cafés, maar ook enkele discotheken. Hier vindt je ook echt Hollandse kroegen, met Nederlands talige muziek en Nederlands personeel. Je kunt er ook prima een jongerenvakantie houden, er is genoeg te doen!

4.winkelen in Santa Susanna
Santa Susanna is echt helemaal naar toeristen toe gericht, daarom vindt je er vooral veel souvenirwinkeltjes. Behalve souvenirs kun je er natuurlijk ook gewoon je dagelijkse benodigdheden kopen. De meeste winkels vindt u in het centrum, maar op de boulevard zitten ook enkele winkeltjes. Een markt is er niet in Santa Susanna, in Malgrat de Mar is wel elke donderdagochtend een groente- en fruit markt.

5.restaurants in Santa Susanna
Santa Susanna heeft veel restaurants die naar toeristen toe gericht zijn ,en dus een internationale keuken hebben. Je vindt er Chinese, Mexicaanse maar natuurlijk ook Nederlandse restaurants. Ook Santa Susanna veel fast food restaurants. En natuurlijk vindt je er ook gewoon Spaanse restaurants zoals visrestaurants en tapasbarretjes.
De meeste restaurants vindt u in het centrum en langs de boulevard.


Hopelijk hebben de bovenstaande tips over een vakantie naar Santa Susanna u geholpen voor het boeken van een reis of vakantie naar Santa Susanna in Spanje
 

 

 

 

Disclaimer:   Copyright:   Privacy:   Contact: