kindercamping-tips

Home >> Kamperen

Tips over kindercampings.

Wil je kamperen met je (kleine ) kinderen dan is een kindercamping een goede keus. Op een kindercamping zijn veel faciliteiten voor met name kleine kinderen. Er wordt van alles voor de kinderen georganiseerd en ze zullen zich dan ook geen moment vervelen. Ook voor jezelf is er genoeg te beleven. Wil je hier wel wat meer over weten dan volgen hier enkele tips over kindercampings. Ook zal ik er een aantal noemen.

1. Het kiezen van de camping.

Bij het plannen van je vakantie moet je eerst goed bedenken waar je precies heen wilt gaan. Vervolgens kun je bekijken wat voor faciliteiten er op de camping zijn en of er bijvoorbeeld een rekreatieteam aanwezig is voor het vermaak tijdens de vakantie. Speelplaatsen zijn voor kleine kinderen natuurlijk ook altijd leuk. Kijk ook of er zwemgelegenheid is op de camping of eventueel in de buurt. Er zijn ook campings te vinden die echt heel erg op gezinnen met kinderen zijn gericht, de zogenaamde kindercampings. Ik zal er enkele noemen.

2. Landgoed de Berenkuil .

Deze camping vind je in het Drentse Grolloo, dichtbij Assen. De camping is het gehele jaar geopend. De camping bevindt zich op een gevarieerd natuurterrein en is autovrij. Er zijn ook enkele  vennen te vinden op deze kindercamping. Ook vind je op deze kindercamping een zwembad met zonneweide en een zwemvijver met een natuurstrand. Geweldig natuurlijk voor de kinderen, en voor jezelf natuurlijk!
Je hebt hier ook de mogelijkheid een vakantiehuisje, trekkershut of berenhut te huren. Deze berenhutten zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn voorzien van stromend water, een   vierpitsgasstel,  elektra, verwarming en inventaris. Je beddengoed moet je zelf meenemen. De vakantiehuisjes zijn geschikt voor vier personen en ook hier moet je je beddengoed zelf meenemen.
Verder zijn de voorzieningen hetzelfde dan in de berenhutten. De trekkershutten zijn ook geschikt voor vier personen, hier moet je ook zelf potten en pannen meenemen. Die zijn in de trekkershutten namelijk niet aanwezig.
Op camping de Berenkuil worden ontelbaar veel activiteiten georganiseerd voor kinderen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt wel een keer gedaan. Zo worden er aan de hand van verschillende thema's allerlei spelletjes enzovoorts gedaan. De kinderen staan op deze camping voorop en dat zal je zeker merken!

3. Kindercamping 't Klumpke

Deze kindercamping vind je in Neede, in de Gelderse Achterhoek. Het motto van deze camping is kinderen, kinderen en nog eens kinderen. Het is een viersterrencamping met een zwembad en veel speelveldjes voor de kinderen. De talloze activiteiten zijn vooral op kinderen gericht en er wordt dan ook alles aan gedaan om ze een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Je hebt zelf natuurlijk ook volop de gelegenheid om te genieten op deze schitterende kindercamping. De doelgroep van deze kindercampping is dan ook gezinnen met kinderen van 0 tot 10 jaar. Je kunt op deze camping ook trekkershutten huren voor vier personen en tenten voor vier tot zes personen. Verder kun je natuurlijk traditioneel kamperen. Camping 't Klumpke mag zeker met recht een kindercamping genoemd worden.

Mocht je na het lezen van deze tips meer willen weten over deze kindercampings of over andere kindercampings kun je natuurlijk altijd het internet raadplegen. In elk geval hoop ik dat je iets hebt aan deze tips over kindercampings.


 

 

 

 

Disclaimer:   Copyright:   Privacy:   Contact: