Bedrijfsuitje
 

Van iedere provincie de leukste bedrijfsuitje tips verzameld! Wie op zoek is naar een leuk bedrijfsuitje leest hier de beste tips.

Home >> Bedrijfsuitje

In bijna ieder bedrijf vindt er jaarlijks of bij een speciale gelegenheid wel een bedrijfsuitje plaats. Hier vind je artikelen met ideeën voor en tips over bedrijfsuitjes, gerangschikt per provincie.

Zuid Holland
Zeeland
Utrecht
Limburg
Gelderland
Friesland
Flevoland
Groningen
 

Drenthe
Belgie
Sportief personeelsuitje
Bedrijfsfeest in Tilburg
Bedrijfsfeesten in Twente
Personeelsuitje in Twente en omstreken
Amsterdamse uitjes
 

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje
De variëteit in bedrijfsuitjes neemt steeds meer toe en op dit gebied is echt bijna alles mogelijk. Tegenwoordig vindt de eerste zoekactie vaak plaats via internet, maar hoe kun je via een zoekmachine de beste tips en informatie over een geschikt bedrijfsuitje vinden?
• Naast de zoekterm bedrijfsuitje, kun je ook termen zoals bedrijfsfeest, personeelsuitjes en teambuilding gebruiken.
• Wanneer je het bedrijfsuitje in een specifieke regio wilt laten plaatsvinden, dan geef je tevens de regio in.
• Wanneer je al een thema voor het bedrijfsuitje hebt, dan kun je dit ook ingeven.
Ook uitjes.nl heeft een mooie overzichtelijke website!

Tips over het zelf of laten organiseren van een bedrijfsuitje
Een bedrijfsuitje kun je binnen het bedrijf zelf organiseren, je kunt het ook laten organiseren door een gespecialiseerd bureau, maar je kunt ook kiezen voor een mix van beide.
• Of je zelf een bedrijfsuitje kunt organiseren is mede afhankelijk van de grootte van je bedrijf en het aantal mensen dat deel gaat nemen aan het bedrijfsfeest. Er moeten enerzijds mensen beschikbaar zijn die binnen hun functie of in hun vrije tijd hieraan tijd kunnen besteden en anderzijds moet men zich realiseren dat het regelen van een bedrijfsuitje voor 400 mensen een hele klus zal zijn.
• Er zijn veel bureaus die gespecialiseerd zijn in het organiseren van bedrijfsuitjes. Op basis van je budget, het aantal deelnemers en je wensen kunnen zij in overleg met jou een geslaagd bedrijfsuitje voor je organiseren. Ook bieden zij een grote keuze uit al vastgestelde arrangementen. Enkele bureaus die je op internet kunt vinden zijn bijvoorbeeld www.wegmetdebaas.nl en www.enjoy.nl
Kijk ook eens op Inpakken en Wegwezen, Wetland safari of Workshops.nl

Tips over thema’s voor een bedrijfsuitje
Bedrijfsuitjes worden ook vaak in thema’s onderverdeeld. Hierbij kun je denken aan:
• Workshop, zoals een creatieve of culinaire workshop.
• Party en fun.
• Avontuur en actie.
• Sportief en recreatief.
• Leerzaam en gericht op het brein.
• Een thema dat aansluit bij de werkzaamheden van je bedrijf.

Leuke thema’s voor een bedrijfsuitje kun je bijvoorbeeld vinden op www.bedrijfsuitje.nl . Bij de keuze voor een thema speelt onder meer het doel van het uitstapje, maar ook het aantal en de samenstelling van de deelnemers een rol. Wanneer een groot deel van de personeelsleden ouder dan 45 jaar is, dan is een bedrijfsuitstapje met een hoog actiegehalte wellicht minder geschikt dan wanneer de deelnemers grotendeels tussen de 20 en 30 jaar oud zijn.
 

Disclaimer:   Copyright:   Privacy:   Contact: