Bedrijfsuitje Limburg

Home >> Bedrijfsuitje

Tips voor een bedrijfsuitje in Limburg

Hoera, het is weer zover het jaarlijkse bedrijfsuitje moet weer geregeld worden. Bent u uitgekozen om dit keer het bedrijfsuitje in Limburg te verzorgen? Dan hebt u geluk dat u hier bent aanbeland. Hier worden namelijk een aantal tips gegeven die er voor zorgen dat het bedrijfsuitje in Limburg een onvergetelijke ervaring zal worden.

1. Solextour met originele kleding!
U gaat met uw collegaís een prachtige tour maken door het Limburgse landsschap, zonder helm, maar met de authentieke kleding aan. Onderweg kunt bijvoorbeeld stoppen voor een picknick. Het ook mogelijk deze toch te combineren met forelvissen. De gevangen forellen worden voor u panklaar gemaakt en u mag ze meenemen naar huis. Ter afsluiting van deze leuke dag kunt u heerlijk genieten van de barbecue.

2. SnowWorld
Leuke activiteiten in de sneeuw in de zomer en in de winter. Ga met zijn allen naar SnowWorld en beleef de dag van uw leven. Het skiŽn en snowboarden kan op een leuke manier gecombineerd worden met bijvoorbeeld tubegliden, klimmen of mountainbiken. Zo wordt de dag nog gevarieerder. Natuurlijk wordt de maag niet vergeten en er is dan ook de mogelijkheid om van een heerlijke barbecue te genieten.

3. Valkenieren in vogelvlucht
Lekker in de natuur actief bezig zijn met roofvogels. U leert veel over de roofvogels en u mag zelfs de roofvogel op uw hand houden en als toppunt van de dag mag u zelf de havik laten vliegen. Neem uw fototoestel of camera mee want deze ervaring moet natuurlijk vastgelegd worden.

4. Gooien met verf
Maak uw eigen schilderij door te gooien smijten, spetteren met verf. Heerlijk u hoeft nergens aan te denken u hoeft alleen maar met verf te gooien. Een dag om u uit te leven. Na afloop is het schilderij nog niet droog dus die kunt u een weekje later ophalen. U kunt een schilderij voor uzelf maken, maar het is ook leuk om een schilderij met zijn allen te maken en die later in het bedrijf op te hangen. Een blijvende herinnering aan het bedrijfsuitje in Limburg.

5. Sportief bezig zijn
Met zijn allen op een mountainbike stappen en onder leiding van een gids het landschap van Limburg doorkruisen. Daarna kunt u leren hoe u moet handboogschieten om vervolgens het geleerd in de praktijk te brengen. Ook op het water kunnen er activiteiten worden verricht in bijvoorbeeld de vorm van zeskamp om in de kano het water op gaan.

6. Boerenspellen
Ervaar het boerenleven en doe mee aan de boerenspellen zoals boerengolf, ga op stepsafari om daarna weer verder te gaan met leuke originele boerenspellen Leef u uit bij het boerenfrisbeespel. Tussendoor krijgt u hoe kan het ook anders een heerlijke boerenlunch aangeboden.

Ik hoop dat deze tips er toe zullen leiden dat het bedrijfsuitje in Limburg een succes zal worden. 

 

 

 

Disclaimer:   Copyright:   Privacy:   Contact: