Bedrijfsuitje Gelderland

Home >> Bedrijfsuitje

Tips voor een bedrijfsuitje in Gelderland.

Bent u de uitverkorene van de afdeling om een bedrijfsuitje te organiseren in Gelderland? Wees gerust u staat er niet alleen voor. U bent hier op het juiste adres om te zoeken naar mogelijkheden voor een spetterend bedrijfsuitje in Gelderland. Onderstaande tips zullen u de ogen wijd open doen gaan, zoveel activiteiten en zoveel mogelijkheden er zijn. Lees de tips rustig door en droom weg bij het zalige idee dat u kunt gaan beslissen wat u collega’s tijdens het bedrijfsuitje in Gelderland zullen gaan doen.

1. De kookworkshop
U wordt allen verwacht in de boerenkeuken waaronder u onder professionele begeleiding een heerlijk diner zult bereiden. Uiteraard gaat u het diner na het bereiden gezamenlijk opeten vergezeld van een drankje. Het is ook mogelijk vooraf een rondleiding over de boerderij en kaasmakerij te krijgen. Ook kunt u deelnemen aan een wijnproeverij.

2. Het foute campingfeest
Leer de ware aard van uw collega’s kennen op het spetterende foute campingfeest. Alles wat zo typerend is tijdens het verblijf op de camping komt aan bod, maar dan in overdreven vorm. Zo is er de bingo waar u natuurlijk prachtige prijzen mee kunt winnen, kunt u bierkratten stapelen (wellicht heeft er iemand van u al ervaring mee), tenten bouwen, op slippers meedoen aan de karaoke en dansen op Nederlandse muziek in de disco. Kortom een feest op de camping om nooit meer te vergeten.

3. Outdoor lasergame
Sensationeel waarbij de adrenaline tot een hoogtepunt zal komen als u weer eens weg moet duiken achter de bosjes om maar niet geraakt te worden. Leef u uit en jaag uw collega’s op. U wordt de schrik van het bos.

4. Golfclinic
Leuk onderdeel van een bedrijfsuitje is het volgen van een golfclinic. Het is een ideale manier om de beginselen van de golfsport onder de knie te krijgen. Ook leuk om de golfclinic met een andere activiteit te combineren.

5. Burgers Zoo
Een rustig bedrijfsuitje, waarbij iedereen wel een favoriet dier heeft om te bekijken. Neem de mensen mee naar de Burgers Zoo in Arnhem. Ook bij minder goed weer kunt u zich hier prima vermaken door dat een groot deel overdekt is, zoals het tropische regenwoud Burgers Bush of in de Ocean, waar u onder het water door loopt en de vissen boven uw hoofd zwemmen. Als u na afloop van de dag nog met zijn allen heerlijk uit eten gaat is uw bedrijfsuitje geslaagd.

6. Shooting, walking and tasting
Dit zijn de woorden die uw bedrijfsuitje in een zin omschrijven. U begint de dag met het leren van de basistechnieken van het schieten met een kruisboog. Daarna kunt u het uitproberen. Als dit onderdeel is afgesloten gaat u naar het bos waar diverse controleposten zijn opgezet die u kunt vinden met behulp van een routekaart en kompas. Als dagafsluiting ligt er dan nog een barbecue in het verschiet.

In elk geval genoeg tips om tot een keuze te kunnen komen en van uw bedrijfsuitje in Gelderland een onvergetelijke dag te maken. Veel plezier.


 

 

 

 

Disclaimer:   Copyright:   Privacy:   Contact: